Air Mutiara As-SyifaAir Mutiara As-Syifa Penawar Alternatif Mujarab. Pada tahun 2013 yang lalu, Dr. Salleh Ismail seorang pakar homeopathy tersohor dan isterinya, Pn. Mariati Mat Isa seorang pakar pemakanan dan usahawan telah berjaya mencipta produk yang dinamakan Air Mutia As-Syifa. Produk ini dikeluarkan di bawah rangkaian produk Dr. Eyes


Fungsi:
 • Air ini beralkali tinggi dan dapat membantu penyingkiran toksin (juga penyingkiran penyakit). Asid dalam badan juga akan diseimbangkan. 
 • Insha Allah, air ini mampu mengesan (scan) kesihatan organ dalam badan anda melalui rasanya. Ini membantu kaedah perawatan serta menambah keyakinan pesakit. Kalau rasa payau dan manis, maka organ dalam badan sihat. (Lihat carta di bawah)
 • Selain fungsi pengubatan moden + homeopathy, air ini disertakan dengan doa-doa Syifa' dan bacaan Yaasin membuatkan ia berfungsi dengan baik sebagai bahan rawatan alternatif.

Kebaikan Air Mutiara As-Syifa
 • Gigitan serangga berbisa – disapu pada bahagian gigitan
 • Gout – diminum 2-3 botol sehari dan disapu pada bahagian sakit
 • Sakit gigi - kumur dan kemam seketika
 • Masalah telinga – dilembapkan pada putik kapas dan disapu pada sekitar dalam telinga
 • Demam/denggi – diminum 2-3 botol sehari. Dilembapkan air pada tuala dan diletakkan pada dahi dan ketiak
 • Sakit lutut/sendi – diminum 2-3 botol sehari
 • Darah tinggi/kencing manis/masalah jantung/batu karang/kencing tidak lawas – diminum 2-3 botol sehari
 • Kereta – terbaik untuk dijadikan ‘coolant’ dan ‘anti-rust’ cecair radiator
 • Resdung – diminum 2 botol sehari. Disedut ke dalam hidung dan dititis pada bahagian mata
 • Selusuh – diminum 1-2 botol sehari. Diamalkan 2 bulan sebelum bersalin sehingga ketika hendak bersalin
 • Demam kuning/kembung – hendaklah diminum oleh bayi dan ibu serta ai dilapkan pada badan bayi
 • Migrain/gastrik – diminum 2 botol sehari ketika perut kosong
 • Awet muda/seri wajah – basuh pada muka
 • Sembelit – diminum 1-2 botol diawal pagi ketika perut kosong/setengah jam sebelum makan
 • Ahli sukan – diminum untuk menambahkan tenaga dan mengelakkan kekejangan otot
 • Masalah tulang – mengelakkan masalah tulang rapuh/osteoporosis
 • Makanan berbisa – bebas mengambil makanan berbisa selepas meminum air mutiara as-syifa’ untuk mengelak sebarang komplikasi.  Sekotak mengandungi 12 botol x 500ml
  Harga Runcit : RM67.20
  Harga Ahli : RM48.50
  PH: 8.5 – 10.5 Isipadu : 500ml  DEMO AIR MUTIARA AS-SYIFA TIDAK MEMBAKAR TANGAN

  DEMO AIR MUTIARA AS-SYIFA MELARUTKAN MINYAK  Testimoni Pengguna


  Kejang Kaki dan Tangan
  En. Azizan B. Mustapha, Masjid Negeri Shah Alam, Selangor.
  Saya mengalami masalah kekejangan dan kebas kaki tangan sejak 2 tahun lepas. Walaupun kerap menyapu minyak dan berurut namun masalah ini tidak sembuh sepenuhnya dan kerap berulang. Alhamdulillah sejak mengamalkan air mutiara as-syifa’ yang diperkenalkan oleh Tn. Haji Ramzi, Masjid Negeri Shah Alam penyakit kian beransur pulih. Saya minum 3 botol sehari selama seminggu. Kini setelah pulih saya hanya amalkan 1 botol sehari bagi mengelak penyakit berulang

  Penyakit Batu Karang Pada Pundi Hempedu 
  Pn. Norma Bt Abdullah, 35 Lorong 33 Fasa 3, Tmn Mewah, Kamunting Taiping, Perak.
  Saya kerap sakit belakang, sakit perut dan senak ulu hati yang amat sangat. Selepas pemeriksaan hospital saya disahkan mengalami penyakit batu karang pada pundi hempedu. Setelah seminggu mengamalkan air mutiara as-syifa’ sakit kian berkurang. Kemudian saya berterusan minum sehingga 2 kotak . Saya kembali membuat pemeriksaan di hospital seperti biasa namun didapati batu karang sebut telah tiada. Doktor yang memeriksa masih tidak puas hati dengan keputusan tersebut dan mengarahkan saya menjalankan pemeriksaan sekali lagi sebulan kemudian. Namun keputusan tetap sama. Alhamdullillah kini saya semakin pulih dan sihat.

  Masalah Gastrik dan Migrain
  Fy Too, Klang, Selangor. 
  Saya kerap mengalami gastrik hingga boleh menyebabkan migrain. Setelah mengamalkan air mutiara as-syifa’ selama satu minggu saya dapat merasakan perubahan. Sakit gastrik kian sembuh dan kini saya mampu mengucapkan selamat tinggal kepada masalah gastrik dan migrain. Air mutiara as-syifa’ ternyata berkesan. Masalah Tekanan Darah Tinggi &
  Penyakit Buah Pinggang
  En Syahril Bin Buyong Sutan, Padang Jawa, Shah Alam. 
  Buah pinggang saya rosak teruk, kadar crotinin & urea sangat tinggi dan Dr. paksa saya cuci buah pinggang 3 kali seminggu. Saya minta tanggunh untuk cuba air Mutiara As-Syifa. Ikuti kisah saya….Saya mengalami masalah tekanan darah tinggi (245/110) dan penyakit buah pinggang selama 5 tahun. Saya kerap membuang air kecil. Setelah diperkenalkan oleh seorang sahabat berkenaan air ini saya mengamalkannya selama 2 bulan. Alhamdulillah tekanan darah sudah kembali normal (130/90) dan masalah kencing kembali pulih

  Masalah Sakit Saraf & Toksin Tinggi 
  Pn.Nor, Penang. 
  Saya ingin berkongsi pengalaman dengan anda sekalian. Saya mengalami masalah kekejangan saraf, banyak toksin dalam darah, cepat letih, kurang selera makan, dan mata berair. Suatu hari saya terdengar iklan Mutiara As’Syifa’ dalam Radio Ikim, lantas saya menghubungi pengedar En Din. Saya mencubanya selama dalam tempoh 11 hari, dengan meminum 2 botol sehari, Alhamdulillah sekarang saya rasa banyak perubahan pada diri saya.

  Ikuti juga kisah-kisah testimoni mereka yang telah mendapatkan rawatan Paduka Assyifa DISINI

  Pesanan Penaja

  MENGAPA MEMILIH PRODUK KAMI?
  tinggi-mineral1
  Kami adalah Alkali + Minerals (Zink, Magnesium, Kalsium)
  kalium
  Kami bebas Kalium. Penyelesaian kepada pesakit buah pinggang yang memerlukan Alkali + Minerals
  Alkali cepat turun nilai PHNamun formula kami adalah kekal Alkali 8.5~10.5Ya! Bawalah kemana-mana dan simpanlah dimana-mana. Tidak kira cuaca panas sekalipun ia kekal Alkali tinggi. 

  AIR MUTIARA AS-SYIFA TINGGI ALKALI
  Fungsi utama Air Mutiara As-Syifa ialah ia mampu mengesan organ bermasalah, membuang toksin dan seterusnya merawat organ bermasalah tersebut.
  Setiap dari individu adalah berbeza rasa apabila ia diminum. Ada yang merasa payau, manis, pahit, masam, masin, kelat, hanyir, loya, berangin dan juga mungkin muntah apabila diminum. Ia mengesan penyakit melalui lidah.
  Untuk mendapatkan kesihatan, anda dinasihatkan meminumnya sehingga merasa payau atau manis.

  GARAM MUTIARA TINGGI ALKALI

  Garam Mutiara adalah merupakan program nutrisi dalam kehidupan seharian anda. Dalam kajian makmal garam ini bebas protein dan sesuai untuk mereka yang mengalami masalah gout. Ia juga amat baik untuk pesakit darah tinggi kerana jelas garam ini adalah Alkali tinggi justeru mampu melancarkan peredaran darah pada tubuh.
  Kebanyakan garam yang anda gunakan adalah bersifat asid. Mulakan hari anda dengan mencampurkannya pada setiap masakan. Hal ini juga khusus untuk pesakit kronik dan kenser.
  Sabda Nabi s.a.w.:
  “Sesungguhnya kamu mempunyai tanggungjawab utk menunaikan hak terhadap tubuh badan kamu.”  (Hadis Riwayat Bukhari)
  Sabda Nabi s.a.w. :
  “Allah tidak menurunkan suatu penyakit itu kecuali diturunkan bersamanya ubat.”  (Hadis Riwayat Bukhari)
  Sabda Nabi s.a.w.:
  Dalam satu peristiwa, orang Arab Badwi telah datang kepada baginda Nabi dan mereka bertanya: “Ya Rasulullah adakah kami perlu berubat?” Maka sabda Nabi : “Ya, wahai hamba Allah hendaklah kamu berubat sesungguhnya Allah tidak meletakkan suatu penyakit itu kecuali diletakkan bersamanya ubat kecuali satu penyakit sahaja.” Maka mereka bertanya, “apakah penyakit itu?” Sabda Nabi : “Penyakit itu ialah ‘tua’.” (Hadis Riwayat Ahmad)
  Sabda Rasulullah s.a.w. lagi yang bermaksud:
  Orang mukmin yang kuat lebih baik dan disukai oleh Allah daripada orang mukmin yang lemah.”  (Hadis Riwayat Muslim)
  Agama Islam juga meletakkan kesihatan dan kesejahteraan di tempat yang pertama selepas keyakinan (keimanan). Ini berdasarkan Sabda Nabi s.a.w. yang bermaksud:
  “Mintalah kepada Allah kesihatan dan kesejahteraan kerana sesungguhnya tidak ada perkara yang lebih baik dari kesihatan selepas keyakinan(iman). (Hadis Riwayat Ibnu Majah)


  Maklumat lanjut :


  Telephone: 011- 19979316
  SMS/Whatsapp : 011- 19979316
  Email : pakap30j@gmail.com
  0 Komentar untuk "Air Mutiara As-Syifa"

  Suka kiranya pembaca dapat memberi ulasan/respons. Moga dapat membantu sesama umat. InsyaAllah.

   
  Copyright © 2014 Paduka As-Syifa P30J - All Rights Reserved
  Template By Catatan Info